• XAS erbjuder både bärhjälp och städhjälp det är dags att byta bostad

    En flytt är oftast ett stort projekt. Speciellt om man samtidigt ska hinna med allt i det vanliga livet med jobb, hämtning/lämning på dagis och allt som hör till. Istället för att behöva tänka på att boka lastbil, köpa flyttkartonger, ringa syskon och bekanta som inte vill hjälpa till med bärhjälp eller agera som flytthjälp, så kan XAS personal erbjuda dig en professionell flyttfirma som hjälper dig genom hela transporten och se till att allt går snabbt och smidigt. Vi utför olika typer av transporter, stora som små och är alltid konkurrenskraftiga både när det gäller kvalitet och pris! Vi gör det så enkelt som möjligt för att du hela tiden ska veta vilka kostnader du får när du beställer en tjänst från eXtra Allservice flyttfirma. Hos oss kan både låna och köpa flyttkartonger som vi levererar i god tid innan uppdraget sker.

    Vi innehar trafiktillstånd för flyttgods på alla våra fordon som används i tjänst.

    Vi ställer mer än gärna upp på att hjälpa till så er flytt ska gå smidigt.Vi vänder oss både till privatpersoner, större och mindre företag samt organisationer.

    XAS flyttar snabbt och effektivt och har lång erfarenhet. Vi har alltid satt kundens kvalités behov i första rum och lågt pris i andra, det har visat sig ge ett fantastiskt resultat. Det är väldigt viktigt att du som kund ser till att allt är packat ordentligt! Se till att boka din flyttfirma i god tid så att allt går så smidigt som möjligt.