• Hur blir jag kund?

   Om du är intresserad av att bli kund hos oss börjar du med att fylla i offert formuläret på vår hemsida.

  • Hur snabbt kan ni komma igång med uppdraget eller tjänsten?

   När vi har fått dina kontaktuppgifter genom samtal, e-post eller via formuläret via vår hemsida kommer våra rådgivare att kontakta dig inom kort för att snabbt ta reda på vilka kostnader du som kund kommer att få när du anlitar oss. Vi har alltid som mål att komma igång direkt vid passade tidpunkt och önskemål.

  • Vad händer om jag inte är nöjd med tjänsten?

   Vi utför tjänster efter kundens uttalande kvalitetsbehov så om du av någon anledning inte tycker att vi har utfört tjänsten efter överenskommelsen så åtgärdar vår personal det omedelbart.

  • Vilka krav ställs på personalen?

   All vår personal har genomgått praktik,internutbildning och introduktion innan de får förtroendet att ta hand om egna uppdrag. 

  • Vad händer om personalen gör sig illa hos mig?

   Vår personal är försäkrade under arbetstid samt på väg till och från arbetet.

  • Vad händer om något går sönder?

   Vi innehar försäkringar hos TryggHansa som täcker eventuella skador på egendom och som vår personal skulle orsaka.

  • Hur arbetar ni med säkerhet?

   Vid anställning begär vi bl.a. utdrag från polisens belastningsregister och all personal arbetar under sekretess. Vi har väl fungerade och utvecklade rutiner för hantering av nycklar,larm och andra känsliga kunduppgifter.

  • Hur fungerar skattereduktionen?

   Skattereduktionen är för vissa tjänster som eXtra AllService utför. Med rot och rutavdraget går det att få en skatterabatt på upp till 50 000 kr per person och år. Det är ett underlag på 100 000 som du kan utnyttja när du anlitar företag som erbjuder tjänster med rot & rutavdrag.

   Som privatperson har du rätt till skatterabatt och det drar vi direkt på fakturan så att det underlättar för våra kunder. Vi begär skatterabatten från skatteverket när fakturan för arbetet är betalt så att du som kund endast betalar halva kostnaden och slipper att ansökan om skatterabatten.

   Vi förbehåller oss rätten att avstå om köparen har betalningsanmärkning eller har förbrukat hela skatterabatten.

  • Betalning

   Betalningsvillkor är 14 dagar faktura eller vid annan överenskommelse.